Fresh from the owner...

29 March 2012

Terima kasih Intan Berlian.

dapat flower strap daripada Ina on monday. walaupun tak menang apa-apa masa joint contest tu tapi tetap jugak ada saguhati untuk setiap peserta. terima kasih ye puan IntanBerlian. i loike la. tambahan pulak ada hadiah sampingan untuk kiddos dan jugak ibunya. buat susah-susah je. Kak Long suka dengan hadiah yang aunty bagi tu. walaupun bukan untuk dia seorang tapi bila tengok je awal-awal lagi dia kata itu dia yang punya. apa-apa je la Kak Long.

jom layan apa yang aku dapat. ngeee...

ini la barang-barangnya.

extra. buku untuk Kak Long dan Kak Ngah.

cantik. yang ini untuk aku. hehehe...


flower strap tak payah tunjuk la. Ina pun dah tunjuk kat blog dia rupa paras flower strap tu ka. ngeee.. apa-apa pun, terima kasih sekali lagi ye IntanBerlian. suka kesemuanya. terima kasih daun keladi, bila nak dapat barang free lagi? muahaha... 






my foot: siapa yang tak kenal lagi dengan IntanBerlian, boleh terjah ke blog mommy to be ni. nak share-share story pasal pregnancy pun boleh. ramah tamah orangnya. tak percaya? cuba la try. hik...hik...hik...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ooo..sama la kita dapat gak..tp brooch tu cantik la..kak fieda dpt shawl..

    ReplyDelete
  2. abiu tu buah ke? tak pernah dgr pon? haha

    ReplyDelete
  3. bestnyaa dikkk
    janji ada kan ..
    cantik brouch tuu ;)

    ReplyDelete
  4. phewit...cantik brooch tu...murah rezeki...

    ReplyDelete
  5. wah!! seronoknya dapat benda free gini..

    ReplyDelete
  6. Tahniah...rezeki tu....

    ReplyDelete
  7. ina bukan mommy to be lg..2nd mummy to be adalah.hehe..

    belaiu mmg ramah dan pemurah..sy pun dpt hadiah tambahan..:)

    ReplyDelete
  8. hihii seronok dgr kaklong suke.. kaklong dah sekolah.. mesti makin rajin belajar nanti.. :-)

    lps ni kaklong blhla ajar kakngah pulak.. :-)

    sama2 kak sal.. :-)

    ReplyDelete
  9. wahh dah sampai yer.. seronokkan. kawan² blogger bg hadiah ni...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign