Fresh from the owner...

28 March 2012

Souvenir dari Hong Kong.



hadiah cabutan bertuah ni. join GA Mrs. Simplicity. tak payah buat apa pun. just tinggalkan komen. dan bagi cadangan je. sudah tertulis rezeki aku kan? dapat barang ni hari Jumaat lepas. encik posmen dok tanya anak buah aku ada tak yang namanya ini kat sini. of course la macam dia orang pening-pening lalat sebab aku tak letak nama betul. hahaha... lupa pulak akak nak bagi nama betul. alahai...

tak dapat pergi Hong Kong pun tak apa. dapat hadiah macam ni pun dah cukup puas hati. terima kasih ye Mrs. Simplicity. i loike la... muaahhss...







my foot: seronok bila join GA dan menang. dapat conso dan cabutan bertuah pun dah senyum sampai ke telinga. barang free. siapa nak bagi? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. alamak, suke dgn merah!!!

    jeles :(

    ReplyDelete
  2. alamak, patut tulis mama anis, alya eh? heeheh.. hope u like it. maaf lambat sgt pos ye. :)

    ReplyDelete
  3. kita suka support kekawan. then, kalau menang tu kira promote blog gaklah. apa tu kak? beg ke?

    ReplyDelete
  4. bila dpt brg free mmg best..hihii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign