Fresh from the owner...

22 March 2012

Nak lancarkan duet GA minggu depan.

baru balik dari KKIA bawak anak-anak check up. penat sikit sebab cuaca panas terik dekat luar sana. pekena ice-blended on the way balik. dua vanilla oreo dan dua lagi cappuccino. pergh... sedap jugak! aku rasa berat Azfar macam tak naik je. kalau naik pun dalam 200g je. tak apa la asalkan naik ye tak?!

cuma nak kasi tahu yang aku dengan kawanku ini dah plan nak buat duet GA. sebenarnya plan tu daripada awal tahun lagi. konon-konon nak buat GA Tahun Baru la. konon je la. tapi end up tak terbuat jugak. banyak hal lain timbul tapi niat nak buat tu tetap ada.

bila dapat tahu dia pregnant and ada alahan, aku tangguh lagi nak mulakan GA ni. tapi dia kata dia dah okay dan pics prizes pun dia dah sent, jadik aku boleh la start launchkan GA tu next week. GA ni bakal berlangsung sebulan. bulan Mei banyak events. tu yang buat sampai sebulan dan pemenang bakal diumumkan bulan Mei itu juga la. hadiahnya? next week la tengok. hehehe...

okay la. nak rehat kejap. mengantuk pun ada ni. nanti kita sambung lagi ye. support la GA duet aku tu nanti ye. eh... eh... hehehe...







my foot: GA Rush Hour aku dapat sambutan jugak. alhamdulillah. tapi masalahnya cuma 4 pemenang je bagi respon. yang lain puas aku tunggu tetap tak ada. lagi 6 hadiah aku reserve untuk GA-GA aku yang akan datang. ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. wah..duet mcm best..nk terjah lg nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. bolehlah join nanti hehehe....tak sabar nak join :)

    ReplyDelete
  3. insya allah akan menjoinkan diri ni ngeee

    ReplyDelete
  4. wah ..ada ga... nnti blh join gak..

    ReplyDelete
  5. insyaallah akak akan joint
    lately nie mood berGA dah kelaut sgt dikk huhuhuh

    ReplyDelete
  6. mcm nk join je GA...lama betul tak join apa2..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign