Fresh from the owner...

16 March 2012

Intai-intai nampak apa?

tak nampak apa pun. nampak gelap je. hahaha... apa-apa je la kan?! nak bercerita tentang aktiviti Azfar bila naik tangga. memang terbaik la mamat kecik seorang ni. kalau bab tangga memang expert la. macam-macam benda yang dia nak buat. mak bonda ni jugak la yang cuak tengok. memang penat nak kejar Azfar ni. dah makin laju dia sekarang. huhuhu...

buat apa tu Yang?!

intai siapa tu?

nak naik la.

comel pulak dok main intai-intai ni.


ini la Azfar yang dalam proses pembelajaran. semua benda dia nak buat, nak makan. berdiri pun dah siap nak lepas-lepas tangan lagi. budak lelaki ni lain sikit kot. a bit berani. bukan tahu takut kecuali dia ditakutkan orang. dan orang-orang yang melayan dia pulak semuanya dok layan dia macam orang besar. adoii...!!!

Azfar dah besar. dah 10 bulan rupanya Azfar ni. mulut pun sama bising jugak. kalau kita dok bercakap, dia pun nak bercakap sama. macam-macam boleh dengar bunyi yang dia keluarkan. tak sempat pulak nak rakam sebab semuanya tu kan berlaku secara spontan. (",)






my foot: abah dah banyak missed tentang Azfar tapi ibu tak lupa untuk rekodkan segala-galanya dekat sini. senang abah tahu sendiri. tengok pics pun dah cukup bahagia kan abah kan? ^_^




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. alololo comelnya azfar, hati2 jangan terbalik ke belakang, mesti mama dia ada kan hehe

    ReplyDelete
  2. haha..ape tertonggeng tonggeng tu..nak intai sape tu

    ReplyDelete
  3. errr...abahnya kat mana? still kat hosp ke kak?

    ReplyDelete
  4. mst seronok tgk pkembangan anak-anak=)))

    ReplyDelete
  5. Kan best kan ada blog? Semuanya kita recordkan untuk jadikan kenangan. Nnt bleh tgk. Azfar dah besar pun bleh baca jgk nnti. Seronoknya.

    ReplyDelete
  6. azfar intai aunty erkh..

    ReplyDelete
  7. ololoooo sy geram tgk gambar yg last tu.. blh pulak intai gitu... cubit kang... hihihihiii

    ReplyDelete
  8. lasaknya Azfar....munna tangga kat rumah mak siap pasang penghadang sebab yasmin suka sgt naik turun tangga tu

    ReplyDelete
  9. anak lelaki mmg la lasak sikit kan azfar....Intai aunty ek????/

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign