Fresh from the owner...

06 March 2012

Hobi saya sekarang.

saya ada banyak hobi. memang waktu-waktu macam ni saya tengah rajin nak bereksperimen dengan segala macam benda. nak marah saya ke? takkan nak marah dengan saya kot. salah ke kalau saya nak explore apa yang ada. tak kesian ke dengan saya kalau semua benda saya tak boleh buat?

ambik ni boleh?

boleh ke tak kira boleh je la.

wah, boleh masuk diri sendiri dalam ni!

test gigit la.

tak nak la. bukan boleh makan pun.


ini aktiviti Azfar kalau dia dah bosan sangat kat dapur tu, habis semua benda dia nak main. periuk ni baru je basuh. dia pergi la dekat periuk tu ambik. alahai... sayang kecik! tak senang nak buat kerja kat dapur. duduknya dalam walker pun kejap je. lepas tu menjerit la mintak keluar. huhuhu...








my foot: cepat je besar si Azfar ni. rasa macam baru je lagi lahirkan dia. ayat cliche. hehehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. hehe..comel je..suka main periuk erk.. nk masuk master chef ni

    ReplyDelete
  2. anak akak masa kecikpn gitu.. sampai der sekali tinggalkan kat jiran.. jiran kata atikahtu memang suka duk kat dapur yerk...

    ReplyDelete
  3. Sayanggggg!!
    Jgn geget..
    Patas gg nan sebatang tu nnt..
    Hik3!!!
    Comel sggh lah kak.. ;)

    ReplyDelete
  4. Itu menandakan yang dia akan jadi anak rajin.

    ReplyDelete
  5. Bantu ibu mengemas di dapur. Gud Job..

    ReplyDelete
  6. Wah....ada bakat nak jadi Masterchef nanti Azfar ni...

    ReplyDelete
  7. tersengih2 eB tgk dier geget periuk tuh. comei sgt2 :)

    ReplyDelete
  8. hehehe.. x ngilu ke yang.. gigit tu.. acik yg ngilu tau..

    ReplyDelete
  9. wah master chef nk tlg mama masak ye....

    ReplyDelete
  10. kiutnye dia..mungkin dalam ati die meronta2 nak tolong ibu kat dapo..hik3,

    ReplyDelete
  11. hehe kiut je main periuk..aiman dulu masa kecik pun minat dnegan periuk.siap buat topi...

    ReplyDelete
  12. hihii.. azfar ni siap gigit periuk ek.. alisha dah esar skrg ni, dia buat main msk2 lak..hihii

    ReplyDelete
  13. lut ke gigit tu azfar..hehehe

    ReplyDelete
  14. gigit tu yg tak tahan, test kekuatan periuk ye. nak jd chef ni kak. hahaaa. comel je.

    ReplyDelete
  15. SAMA LER GAN SYIFA SUKA KE DAPUR MAIN PERIUK..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign