Fresh from the owner...

03 March 2012

Hari hujan dan pekan sehari.



biasanya pagi-pagi sabtu ni my sis akan ke pekan sehari. kat sini sabtu memang meriah la. awal-awal pagi lagi dah orang berjualan. seronok jugak kalau pergi. tapi bukan setiap sabtu pun aku pergi. ikut keadaan la. dan yang paling aku suka kuih seri muka aka pak aji yang ada seorang ni jual. memang sedap dan terbaik la. tapi mahal sikit. harganya RM1.30. tapi sangat sesuai la dengan rasanya dan selera tekak aku ni.

tapi pagi ni hujan la pulak. daripada semalam lagi dah hujan. entah macam mana la nak pergi beli. usually pergi dengan motor je. nak pergi dengan kereta? langsung aku tak berkenan. sebabnya tempat parking memang full. sampai tepi jalan pun orang parking. dah la tu memang kena bersesak-sesak. nak keluar dah satu hal, nak parking satu hal lagi. pergh...!!!

tapi minggu lepas sempat la jugak aku pergi. beli brooch. banyak pilihan. memang seronok la shopping mata. ngeee...







my foot: motifnya cerita pasal tu? nak makan pak aji la. tolong beli kat aku satu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. pak aji?.. sy sk kuih tu.. sedap.. :-)

    ReplyDelete
  2. Harga dia RM1.30 satu ke? Besar mana? Bapak mahal..tapi kalau sedap boleh dimaafkan la.

    ReplyDelete
  3. rm 1.30 sepotong ke????? mahai tu..ttp kalau sedap xkisahlh..brbaloi2.....

    ReplyDelete
  4. kalau harga utk sepotong mahallah juga..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign