Fresh from the owner...

30 March 2012

GA ditunda ke hari Isnin.

ni kira quick update la. sebabnya rakan kongsi merangkap kawan yang sama-sama akan berduet untuk GA ni baru je kehilangan anak saudara perempuan berusia sebulan hari Rabu kalau tak silap aku. anak sulung buat adik lelakinya. lahir cukup sifat cuma ususnya terkeluar. tapi alhamdulillah, bila tanya dia kata dah okay. sebab doc nak tunggu usus tu masuk sendiri.

mungkin jugak ada minor operation kot. tak sempat nak tanya sebab kawan ni pergi kursus pulak. tapi yang pastinya dia cakap, lepas operation doc kata ada jangkitan kuman tapi tak teruk. on Wednesday tu kawan ni sent mesej bagitahu anak buah dia tu dah meninggal. jangkitan kuman tu teruk kot sebab doc tu kata keadaan baby tenat.

dugaan untuk adiknya dan dia sekeluarga. harap adiknya termasuk si isteri tabah dengan dugaan Allah yang satu ni. aku yang dengar pun sedih apatah lagi orang yang merasai. sebagai menghormati keadaannya, aku tangguh GA ni kepada Isnin ni.






my foot: Al-Fatihah untuk bidadari syurga tu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Alfatihah....
    Semoga dia tabah...

    ReplyDelete
  2. Al fatihah utk arwah jugak.. mmg dugaan kan.. baru umo sebulan... mg parent arwah tabah hadapinya..

    ReplyDelete
  3. Al-fatihah...bidadari syurga...semoga si ibu tabah...

    ReplyDelete
  4. alfatihah....semoga ahli keluarga tabah menghadapinye...

    insyaallah bidadari syurga sedang mendoakan dan menanti ibuayahnye di syurga....

    ReplyDelete
  5. al-fatihah. semoga mereka tabah

    ReplyDelete
  6. AlFatihah,mmg sedih mendengar apatah lg yg merasa kan.mlm td br chit chat dengan mebe.kawan masa sekolah dulu baru gak kehilangan anak sulungnya.meninggal dalam perut.mmg kesian..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign