Fresh from the owner...

05 March 2012

The cousins...



the kids and their cousins. ini yang ada dan tengah main perang-perang masa tu. ada yang memang tak nak bergambar. malu la sangat. ada yang memerap je kat rumah tengok tv. untuk kenangan Kak Long, Kak Ngah dan Azfar. THESE PEOPLE ARE YOUR COUSINS. ewah... ewah... speaking pulak.

budak lelaki yang baju hijau dan budak perempuan yang kat depan sekali tu sebaya dengan Kak Long. sekarang ni Mirul selalu jadik mangsa Kak Ngah. kena buli je.. kesian dia. huhuhu... ada masa main elok je. ada masa gaduh, menangis. macam-macam ragam ada.

boleh tengok Kak Long pose ye. terbaeekkk!!! Azfar walaupun jauh kat belakang, still maintain handsome. Kak Ngah tu action je lebih. bukan reti bawak basikal pun. hahaha... apa-apa pun, anak-anak adalah penawar suka duka kita kan?







my foot: sayang kamu dan kamu dan kamu. sayang semuanya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Kanak3 mmg comel dengan dunia mereka... Love them all

    ReplyDelete
  2. ramai jugak sepupu yer.. Alisha sepupu ada 2 org je..hihii

    ReplyDelete
  3. Ye ye je kak ngah posing dgn beskal tu. Hehehe.. Tpi kak ngah dgn kak long menyerlah sebab derang pakai baju merah.

    ReplyDelete
  4. meriah sepupu dia!

    mesti kecoh rumah tu..

    ReplyDelete
  5. kak long dgn kak ngah kemain posingnya tu. anak2 akak putih, senang nak cam. oni blm ada lagi bergambar dgn sepupu melainkan masa hari raya di rumah mertua.

    ReplyDelete
  6. meriah dgn rakan sebaya..apa lagi darah daging...makin mesra.

    ReplyDelete
  7. betul tue...ramai betul sepupunya...

    ReplyDelete
  8. takde anak saudara belah sendiri...tp belah suami ade lah...tumpang derang jele...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign