Fresh from the owner...

12 March 2012

'Buah pinggang' ayah!

bertampal-tampal buah pinggang ayah.


Azfar tidur bertemankan 'buah pinggang' ayah. hahaha... bukan buah pinggang betul pun. buah pinggang ni macam soft toy. function buah pinggang lembut ni untuk my BIL exercise. setiap hari dia kena genggam buah pinggang utk perkembangan urat-urat saraf lengan dia. tujuannya memudahkan dia untuk buat operation fistulanya.

fistula tu pulak masukkan alat untuk memudahkan dia cuci buah pinggang. sekarang ni my BIL guna yang sementara. tebuk dekat leher. untuk alat tu matang ambik masa dalam 3 bulan jugak la. tapi sekarang ni ada msalah pulak pada lengan yang dimasukkan alat tu. eh... eh... tu dah cerita lain ye. ngeee...

Azfar selalu jugak diberi buah pinggang ni. tapi bila dapat kat Kak Ngah habis koyak digigitnya. bertampal la buah pinggang ayah ni. huhuhu... lembut der. aku pun suka genggam-genggam benda alah ni. macam yang aku pernah cakap, ada benda yang akan buat Azfar leka dan tidur terus. ada barang yang akan dia campak macam tu je.

muncung budak kena paksa tidur.






my foot: sweet dreams. semoga Allah melindungimu sentiasa.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. uiskhhh, tajuk kontroversi tau!

    takut je, ingatkan betul kidney tu di bwk keluar...huhuuu

    ReplyDelete
  2. owh, buah pinggang utk exercise erkh..

    ReplyDelete
  3. walawei akak, terbayang kita buah pinggang betul2 tadi. hahaaa. ngeri gaklah nak pegang buah pinggang lembik2 tu, eh? ye ke buah pinggang lembik. hahaaa. muncung azfar takleh lawan adli punya lagi. hahaa. adli lagi panjang.

    ReplyDelete
  4. Uih kena tido dgn buah pinggang baru lena. Nasib baik yg palsu punya. Kalo tak ngeri...aufff...

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya..mmg ada jenis budak yg suka tido gentel2 benda yg ada kt tgn kan..

    ReplyDelete
  6. nyenyak die tido dgn buah pinggang tu ye..

    ReplyDelete
  7. Ha!!!!!!!
    Dah ptg baru berjaya msk blog akak..
    Pg td private kan erk.. ;)
    Alolololo!!
    Comelnya dia tidoq..
    Lena sggh!!! ;)

    ReplyDelete
  8. cam takut jerk biler dgr buah pinggang :)

    ReplyDelete
  9. alolo...comelnya Azfar tidor....

    ReplyDelete
  10. tajuk entry nih.. ingat apalah tadi..hihii

    ololooo comel pulak muncung azfar tu.. hihi

    p/s : cantik blog.. patutlah td sy nak masuk xblh..hihii rupanya blog dah berwajah baru :-)

    ReplyDelete
  11. chomelnyaa muka budak dipaksa tidooo ni...rs nk kejutkan jek..hehee

    ReplyDelete
  12. hihihihi.. tergelak sy baca tau... suspen jer...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign