Fresh from the owner...

15 March 2012

Besarnya saya!



terkejut agaknya dengan kebesaran diri sendiri. tu yang muka macam tu. hahaha... tapi kena jaga-jaga sikit sebab Azfar ni kalau pegang, susah sikit nak tarik. kuat budak kecik sorang ni. letak sebelah ni pun bukan main je lagi dia meronta nak turun la, nak pegang si baby ni la. macam-macam la aktivitnya. bukan nak duduk diam.






my foot: kalau sebelum ni rasa kecik je Azfar ni. bila dah ada Syahmina ni, eh... besarnya awak!!! apa pun Azfar tetap cucu bongsu lelaki ye. ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ahah kenapa mukanya tkedu mcm tu? hihi

    ReplyDelete
  2. comelnya Azfar buat muka terkejut... cantik rumah baru 3A's ni....

    ReplyDelete
  3. xpe...asal sihat..ye x?

    ReplyDelete
  4. alisha pulak kalu ada baby.. dia duduk diam2 je tepi baby tu sambil pegang2 pastu cium... hihii sk baby alisha ni :-)

    ReplyDelete
  5. muker terkejut. comei :)
    ps: jadik ke? :)

    ReplyDelete
  6. ahahahha.. air muka cuak tu.

    ReplyDelete
  7. heheeh mmg muka terkejut...

    ReplyDelete
  8. sepupu azfar eh?...azfar dh jadi abg..heehee

    ReplyDelete
  9. wah, betul punya terkejut dia...haha

    ReplyDelete
  10. kiut je muka terkejut beliau..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign