Fresh from the owner...

26 March 2012

Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya secara live.



aku tahu tentang ni pun secara kebetulan masa ayah aku tukar channel semalam. mula-mula dengar pasal Irma Hasmie bertunang. kemudian dengar Awal melamar Scha secara live. aku jenguk ikut pintu dapur nak tengok. okay... aku takkan kata sweet sebab apa ayng awal buat tu bukan budaya kita. kalau kamu dan kamu kata sweet, itu hak masing-masing. tak ada masalah. mungkin sebab dia orang selebriti or mungin Awal nak jadikan benda sesuatu yang diingati tapi entah la. aku kureng sikit la kot bab-bab macam ni.

nak kata kuno ke kolot ke, ikut suka la. dengki sebab husben aku tak buat macam ni? pun tak jugak. nak pena pelangkung dengan ayah aku buat la macam tu. macam tak ada adat pulak katanya nanti. tapi siapa yang suka tu boleh la layan video ni. lain orang ain pendapat dan lain citarasanya.





my foot: satu Malaysia dah tahu nak kawin. harapharap kekal bahagia sampai ke syurga adanya. doa untuk kebahagian aku sekeluarga jugak adanya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. eh gitu plk melamar..tkleh melamar kt luar ke?hihihih

    ReplyDelete
  2. Yelah kan, itu cara dia kan..tapi time saya dulu takde pun hubby lamar cam gini, hehe...moga kekal bahagia hendaknya.

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Saya suka tengok kapel ni.. :)

    ReplyDelete
  4. sy xtgk pulak cite ni... kat umah xda astro sbnarnya... hahhahaha

    ReplyDelete
  5. Jgn acara melamar sahaja yg gah ye awwal.. Semoga berjaya mendirikan rumahtanggan dgn rukun dan damai.. Semoga kelak berjaya menjadi ketua keluarga yang baik.. :D

    ReplyDelete
  6. baru dapat tgk video ni..ad dua tiga blog tak dapat tgk..hurmmm, artis kan...

    ReplyDelete
  7. selalu nmpk iklan tp tak pernah tgok satu episod pun..

    ReplyDelete
  8. tak berkesempatan nak tgk live... layan kat sini jer...

    ReplyDelete
  9. harap berkekalanlah yaa... :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign