Fresh from the owner...

11 March 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY.

klik SINI untuk join.



memeriahkan GA kawan-kawan sambil-sambil tu boleh jugak kenal dengan owner.
hadiahnya pun best-best jugak.
rugi la kalau tak join. moh le ramai-ramai meriahkan GA ni.
jom tengok apa kata penganjur.




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -

         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
        - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda


   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.



- done -



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Good luck ye, mudah je syarat2nya, klu bkesempatan nk join jugak

    ReplyDelete
  2. goodluck for u too akak. kita tgk akak joint kita pun joint jugak. berpeluh nak like2 fb tu. hahaa.

    ReplyDelete
  3. rmi sponsor tu yg kena byk like2 hehehe
    sambil promote derang pya biz :)

    thx join
    gud luck

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign