Fresh from the owner...

27 February 2012

Tengah berYM.


dah lama tak berYM dengan kawan-kawan ni. last time entah tahun bila dah tak ingat. malas nak berYM ni sampai la member sorang ni hantar message cakap dia tengah free. so, dia ajak la aku ni beYM dengan jayanya. aku malas nak berYM ni sebab kena dok je depan lappy. macam tak boleh nak buat benda lain. huhuhu...

tapi layankan jugak la kawan ni. bukan apa. dah lama tak berYM, biar la berYM lama sikit. entah apa-apa la aku merapu kan? hehehe...

nanti dah habis, baru la boleh update entri lain. dalam pada tu dok melayan si budak kecik yang tengah melasak ni. huhuhu... macam-macam agenda mamat ni kalau tak diperhatikan betul-betul. ada la sesi mengutip dan masukkan ke dalam mulut. pening pulak mak bondanya ni.







my foot: mengantuk pulak berYM ni. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. saya pun lama sangat tak berYM...:)

    ReplyDelete
  2. samlah dgn ema..dah lama tak online..walaupun mail yahoo sentiasa buka

    ReplyDelete
  3. lya dh lama bnr x on YM.. dh bertahun kot.. sesekali buka..tp x chat.. trs j ttp..

    ReplyDelete
  4. ms muda rumaja dulu assyik b YM je kerja heheh dh tua, insaf ;D

    ReplyDelete
  5. hehehe sy pulak, taem muda mudi dulu, kemaen lagi aktif ber ym, tapi bila usia da meningkat nih, pandang ym pon pakai sebelah mata aje..=P

    ReplyDelete
  6. sy dh lama xy.. zaman blajo dulu ada la..hihi

    ReplyDelete
  7. sesekali berym gak dgn kawan2 lama.. :)

    ReplyDelete
  8. Anonymous03 June, 2012

    panerai watches replica womens chapard replica watches r replica watches replica doxa watches coupon replica watches water proof replica watches replica panerai kampfschwimmer watches [url=http://replicawatches2012.net/Blancpain/]replica watches bell ross br3-92[/url] replica tag heuer watches excellent replica watches replica ulysee nardin watches

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign