Fresh from the owner...

07 February 2012

Status Facebook!

taken from FB. credit to Rindok.Com.


masa jenguk-jenguk FB tadi terpnadang ini kat wall seorang kawan. so aku bukak la untuk baca. hahaha... kelakar pun ada. tapi hakikatnya memang betul. ramai yang tulis benda-benda alah macam ni kat wall dia orang kan?

aku pun baru-baru ni je update status. itu pun just bagitahu Kak Long dah start schooling. kalau ada pun aku just dropped comments. tak rajin nak update status sgt. masuk FB pun untuk tengok apa la cerita-cerita terbaru kawan-kawan. tapi kita selalunya akan jumpa macam-macam benda dalam FB ni. betul tak?









my foot: status yang tertulis dalam tu  kesemuanya aku dah pernah jumpa kat FB. tapi aku tak komen pun. just baca je la.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. betulla kak, sama la kita. baca je, tak kosa nak komen. itukan diady dorang. hahaaa. kita nak update status pun mikir byk kali, relevankah? kadang2 nak update, pastu dok mengatur ayat, malas la kesudahannya.

    ReplyDelete
  2. sy lak jenis tak update status.. malas..hihii.. kalu buka fb pun sama mcm anis la gak.. nk tgk pkbangan kwn2 tp tu pun kejap2 je buka.. lbh fokus kat blog ;-)

    ReplyDelete
  3. dah jatuh cinta dgn blog, fb kdg2 x bkk pun hihihi.. cuma nak tgk perkembangan kwn2 jer...

    ReplyDelete
  4. saya takde personal fb pun..hehe.da lama deactivated..legaaaa.. =)

    ReplyDelete
  5. haha.. banyak jumpa status camtu ..

    :: skang ni jarang hupdate status =P

    ReplyDelete
  6. fb sya share suami isteri so just post about anak2 je...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign