Fresh from the owner...

12 February 2012

Pesta Layang-layang di Pasir Gudang.



tahun lepas sempat ke Pesta Layang-layang ni. bawak Kak Long dengan Kak Ngah. Azfar pun bawak jugak. tapi dalam perut la. memang penat. mengah pun ada. dengan budak dua orang tu nak belon bagai. tapi dibelikan jugak abahnya belon Upin Ipin.

tahun ni tak dapat la nak pergi sebab aku ada kat Pahang dan abahnya kerja sepanjang minggu. tak ada can nak tengok orang main layang-layang. seronok jugak ke sini sebenarnya. tapi kalau bawak anak-anak kena datang awal la sebab parking memang penuh. budak-budak kalau rimas cepat la nak buat perangai. dah tu kalau nampak orang jual macam-macam benda. meamng naik rambang mata dia orang. hahaha...

festival ni start 14 Februari ni. apa bentuk layang-layang la yang ada tahun ni.





my foot: kids... insyaAllah, next year kita pergi tengok eh?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. pesta layang2? sy xpenah tgk..T_T

    ReplyDelete
  2. besttt nya...teringin nak gi..

    ReplyDelete
  3. sy xpnh g pesta layang2 tp pnh tgk dlm tv... seronokkan.. kat kedah ni xda la plak or sy yg xtau sbnarnya..kikii

    ReplyDelete
  4. waa.. bestnye.. teringin nak pi, tapi era dok kat kelantan .. sob . sob . sob :(

    ReplyDelete
  5. seronok kalau ada anak bwk ke sini...budak2 mmg seronokle tgk layang2 pelbagai ruper tu kan..

    ReplyDelete
  6. sya tiap2 tahun mesti pegi... cantik kan,,,

    tpi selalu dtg lewat2 sbb parking ada cuma kena rajin explore sekeliling bukit tu sbb dibenarkan parking mana2 pun...

    suka time dia turunkan hadiah dr layang2 yg tinggu kat langit...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign