Fresh from the owner...

19 February 2012

Nak cerita tentang apa ya?




pagi ni encik suami dah nak balik semula. dan start dari petang semalam, aku rasa badan Kak Ngah macam panas je. dah dua hari dia batuk dengan muntah. takut kesan daripada batuk tu yang buat dia demam. dan abahnya dah tentu la risau. nak balik, anak sakit semula.

antibiotik still bagi. sebotol untuk dua hari. kalau Kak Ngah demam takut terkena dekat Azfar je. baru baik demam dah kena demam lagi. huhuhu... takkan abahnya nak cuti lagi? kerja banyak tapi cutinya tu tak banyak. duduk sana sorang-sorang dok risau kat anak-anak je. kesian jugak.

tapi nak buat macam mana. dah dugaannya macam ni. redha je la. selagi kita ikhlas menerima, ganjarannya pasti sesuatu yang istimewa. himah tersembunyi untuk sesuatu perkara tu kadang-kadang kita tak tahu kan?







my foot: tidur terganggu sebab Kak Ngah kerap sangat terjaga. ni pun baru je tidur semula dengan abahnya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kita rasa baru je anak2 akak baik demam, dh demam smula. hubby akak kena ddk dgn keluarga agaknya, baru ok. hopefully, terus bertabah kak, meladeni kerenah anak2.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah hubby anis dah balik.. taklah anis nk kne tanggung sorg2 semuanya..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign