Fresh from the owner...

26 February 2012

Misi mencari foam craft sheet.

sekarang ni tengah mencari foam craft sheet. ada sesiapa tak ayng jual benda alah ni? kalau ke ekdai jumpa yang dah siap je. kalau tak dapat dalam bentuk sheet pun tak apa. in case ada yang jual huruf dah potong pun boleh juga. nak buat craft sikit.

nak buat gift to the dear husband. me kan suka jugak buat surprise-surprise ni. dah lama jugak mencari tapi masih belum ketemu. huhuhu... kalau ada yang tak tahu foam craft sheet tu, kat sini aku ada tepek pic foam craft sheet. harap ada yang tahu ye kat mana la aku boleh cari benda alah tu.








my foot: felt senang cari. foam je yang tak jumpa-jumpa lagi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. kreatifnya..sy nie tak berapa sgt.sikit2 tu bolehlah.hehe..

    ReplyDelete
  2. wow best nye nt dpt gift handmade..nice :)

    ReplyDelete
  3. alamak..xtau la pulak, bukan stakat xtau, xpenah nampak pon benda alah nih stakat nih..hehe

    ReplyDelete
  4. oooo, itu rupanya benda foam dan felt tu.. baru lak saya tahu.. ehehehe..

    ReplyDelete
  5. sy pun xtau kat mana nk dpt foam tp felt tu byk je org jual on9 kan..

    ReplyDelete
  6. tak tau la pulak pasal benda ni..

    ReplyDelete
  7. Cuba cari kat sini...
    http://www.crafty-crafted.com/craft-haven/
    or
    www.craft-haven.com

    Tempat dia kat PJ.

    ReplyDelete
  8. Cuba cari kat sini:
    www.craft-haven.com
    or
    http://www.crafty-crafted.com/craft-haven/

    ReplyDelete
  9. felt banyak la kan foam tu wani pun tatau...dekat org jual craft felt ni ada la kot

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign