Fresh from the owner...

02 February 2012

Mee kicap la sangat.

masak sebab tahu anak-anak suka sangat dengan mee kuning. sama macam abahnya. resepi ni kebetulan aku cari kat internet. tapi ada olahan sendiri jugak. main campak-campak je sebenarnya. asyik makan mee sup je. kali ni kasi tukar selera budak-budak pulak.


sayur aku cuma letak carrot dengan kentang je. okay la sebab Kak Ngah suka carrot. Kak Long suka kentang. cara masak pun macam masak sup jugak. aku add on ayam dengan telur dan jugak kicap pekat.. daun sup jugak. tengok anak-anak makan berselera. sesekali kan?






my foot: hari ni masak bubur tambah Knorr Pasti Sedap je. bertambah-tambah makan Kak Long. Kak Ngah memang suka makan. jadi tak ada hal sangat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Mee kicap?tak pnh buat lagi... (^_^)

    ReplyDelete
  2. wah.. mcm senang je.. nanti2 nak try gak lah.. :-)

    ReplyDelete
  3. kicap kipas udang warna merah tu bolehkah kak? mau cubalaaa. oni pasti suka.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign