Fresh from the owner...

20 February 2012

Kak Ngah demam lagi.




mata mengantuk jugak ni tapi mengenangkan Kak Ngah, tak jadi  nak tidur. Kak Ngah demam lagi. aku pun tak tahu kenapa. asal petang je demam. temperaturenya pulak memang high. dah habis air dah untuk jerlun kepala dan badan dia. dan setiap kali dia demam dengan temperature macam tu akan lead to starter yang akan buat dia tersentak dan terkejut setiap masa.

benda ni jadik sejak dia baby lagi. dah dua malam dia demam da ia merisaukan aku la tentunya. siang, dia sihat. boleh main, minum susu, makan segala. tapi bila petang je kurang la segala-galanya. bila dah discaj hari tu, memang dia tak demam lagi dah. tapi sehari selepas balik dia start batuk-batuk.

aku dah rasa tak sedap hati. dan memang betul la, dua hari lepas tu dia demam semula. aku cuma risau denggi je. tapi nak masuk wad lagi? aduhai... kalau dah tak ada pilihan sangat, masuk wad pun wad la.







my foot: sebab tu tak berapa nak lepas untuk BW. mana yang sempat je sebab kena handle budak-budak ni lagi. melayan mata lagi. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. aik.. knp macam tu yer.. asal ptg je xsihat.. pelik pulak..

    ReplyDelete
  2. dah cuba bawak berurut x?? takut demam urat jer.. sbb penat main..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign