Fresh from the owner...

24 February 2012

Kak Long dah boleh sesuaikan diri.

disebabkan kadang-kadang tu aku terhantar dia lambat, makanya aku mintak je dia masuk kelas sendiri. aku tak turun la daripada motor. aku just tengok je dia berjalan ke kelas. memang kena pujuk-pujuk sikit la mula-mula tu. tapi lepas pujuk-pujuk, dia nampak okay je.

jalan slow je.

pandang belakang nak tengok ibu ada ke tak.


sekarang ni aku cuma hantar dia sampai kat pagar sekolah je. tak ada la nak tunggu -tunggu dia lagi macam biasa. kalau sebelum ni hantar dia akan mintak aku tunggu sampai dia masuk kelas. tak lagi dah sekarang. dia suruh aku balik dulu dan dia nak tengok.

lepas tu baru dia berbaris ke or masuk kelas. kalau dia sampai lambat, ada la cikgunya menunggu dan panggil dia. sangat happy la tengok dia dah okay dan boleh adapt dengan suasana sekolah.





my foot: tak apa la ambik masa sikit nak adapt dengan sekolah. at least sekarang ni dah biasa. good girl la. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. good girl kakak..lama2 serasi ada kawan turun motor terus masuk kelas tak pandang2 belakang dah tu kak hehe

    ReplyDelete
  2. lega hati kan tgk kak long dah ok =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah dpt sesuaikan diri. Kalo tak, jenuh la nk tunggu setiap hari kan?

    ReplyDelete
  4. biasa la budak2 kan sis.. memang kena amik masa lama sket.. gud girl k.long!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, dia dah boleh pergi sendiri

    ReplyDelete
  6. Kak long dah makin bijak..
    Alhamdulillah!! ;)

    ReplyDelete
  7. Good girl..!!

    lega sikit kan kak anis.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign