Fresh from the owner...

13 February 2012

Dapat saguhati untuk GA Jelajah JA.

alhamdulillah. menang jugak GA untuk tahun ni walaupun cuma saguhati. keputusan rasmi dah Jemari Asmara umumkan tadi. actually, aku dah tahu before hand sebab pengumuman untuk conso dapat tahu awal.


ada GA or contest yang aku guna blog rasmi. ada jugak yang aku guna second blog. ikut rajin tangan. kalau malas, guna blog ni je. hehehe... boleh gitu? boleh je. blog sendiri nak cakap apa.

rezeki untuk tahun ni.






my foot: rasa macam nak join GA lagi la. ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. haa, dapat kerongsang pon ok..hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. sekarang ni mmg banyak GA tgh ada.. kalau rajin... joinlah.. nanti mesti byk lg menang.. :-)

    ikut pengalaman saya.. bila dah menang 1.. InsyaAllah.. lps tu lg byk kemenangan akn menyusul.. dgn syarat... join byk2..hihii

    ReplyDelete
  3. Tahniah ye!!! Terus bsemangat join ga ye

    ReplyDelete
  4. tahniah...rezeki jgn ditolak kan...(^_^)

    ReplyDelete
  5. Jom joint 1st GA petakbunga.blogspot.com
    Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
    nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
    Atas permintaan ramai yang tak mau undi like..like..:) kita tak payah main like..like.. hadiah utama adalah keputasan muktamad petakbunga n family…

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign