Fresh from the owner...

28 February 2012

Dapat cabutan bertuah.



kasi terang sikit mata melihatnya. muahaha... sudah dinamakan rezeki. antara yang bertuah la aku ni. join GA daripada Mrs. Simplicity. senang je nak join GA Mrs. Simplicity ni. just dropped comment dan bagitahu macam mana dia perlu improvedkan lagi gaya penulisan.

cik puan ni ke Hong Kong baru-baru ni. bestnya. tak dapat pergi Hong Kong, dapat souvenir daripada Hong Kong pun boleh la. ala-ala ke Hong Kong jugak la tu. ngeee...







my foot: bila menang GA walaupun cuma conso je buatkan semangat nak join GA tu lagi berkobar-kobar. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign