Fresh from the owner...

01 February 2012

Dah lama saya idamkan ini. Hehehe...

aku jarang check emel. malas yang sebetulnya. bukan apa pun. kadang-kadang dua hari sekali aku check. hehehe... tapi pagi ni tergerak hati pulak nak check emel. wah, ada barang baik ni! memang nak grab la. dah duatiga kali termissed peluang yang ada. mula-mula sebab tak ada maybank2u. bila dah ada tak ingat password. bukan setakat password, username pun salah sebenarnya. aku bila tak sure something, tak adanya aku nak proceed. kalau tak sia-sia je hilang apa yang tak sepatutnya hilang.

so, ke maybank semula untuk padamkan account lama dan buka account baru. dan alhamdulillah... hari ni berjaya la jugak buat pembelian online. hahaha... sedih tak? orang lain dah siap shopping bagai. aku baru terhegeh-hegeh nak buat semuanya. nak buat macam mana. sebelum ni kurang mampu. tapi yang ni sebab dah janji nak tolong my BIL. kena la buatkan dan belikan jugak.

apa yang aku beli? ini la:


photobook. yang still tengah running sekarang ni. beli kat Groupon. save banyak tu sebab lessnya sampai 80%. bukan senang nak dapat. free nationwide delivery lagi. aku pun dah tengok website vprint house ni. okay jugak la price photobooknya.

seronok membeli kat Groupon. sebab ada less banyak. tapi kena selalu tengok jugak la. bila dah cukup deal, dah tak ada lagi la benda tu. so, kena tunggu next deal pulak yang entah bila akan kunjung tiba. sesiapa yang nak buat photobook tu boleh la beli sekarang sebab harganya murah sangat. hehehe... terpromote pulak.








my foot: lepas ni boleh siapkan my BIL punya photobook yang dah makan bulan tak siap-siap lagi ni. kesian kat dia. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. murahnya.. tp stakat ni sy xterpikir lg nk beli sbb xda gambr cantik2..hihihii

    ReplyDelete
  2. Wah...selamat bershopping ye...:)salam perkenalan from yayansmum.(^_^)

    ReplyDelete
  3. wah,nationwide ye lalink..! harus di grab ni..ai pun baru tau..

    ReplyDelete
  4. murahh tu...
    gambar nikah tak byk...balik2 itu jek... letak dlm album biasa sudaa...huhu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign