Fresh from the owner...

29 February 2012

Contest "LIKE DAN FOLLOW" - Gallery aNNA-JuEaNNa

klik SINI untuk join.


mood nak join GA malam-malam ni. hahaha... apa lagi, jom kita join GA ni ramai-ramai. LIKE dan FOLLOW je. aku suka blog ni sebab dia ada jual jam comel. macam-macam jam ada. jam bentuk pan pun ada untuk diletakkan kat dapur. cantik.

tapi yang paling aku suka jam 3Dnya. memang nak rembat satu kalau pindah rumah nanti. even aku ada buat entri pasal jam idaman hatiku itu. entrinya di sini. hadiahnya? photo magnet tu. boleh letak kat peti sejuk. peti surat tak boleh la.

okay... sesiapa yang suka GA tu boleh sertai ye. ada masa lagi. slagi belum 11.59 malam, still boleh join. tarikh tutupnya dah tentulah hari ni: 29 FEB 2012.

jom la join ramai-ramai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign