Fresh from the owner...

03 February 2012

Budak kecik dan buah oren.

Azfar suka makan. apa yang kita makan, itu la jugak yang nak dimakannya. ada certain benda boleh bagi, ada yang tak. mana yang boleh tu, boleh la kan. janji makanan tu ada khasiat. Azfar ni kalau tengok orang makan aiskrim pun dia nak.  air berais pun dia nak jugak. tak ada la nak baginya.

layan budak kecik tengah makan kejap:

sedap ni!!!

memang sedaplah.

tengah makan buah oren. bukan main lagi dia makan. memang tak cukup satu slice. kadang-kadang separuh pun dia boleh habiskan. boleh tahan jugak budak kecik sorang ni kan? walau apa pun, Azfar tetap maintain comel dan hensem. ngeee....

hensem tak saya?


okay sambil makan sambil ambik gambar. perut kenyang dan tak meragam. alhamdulillah. budak yang makan apa saja. memang terbaik la. macam Kak Ngah. apa benda pun nak disebatnya.

anak-anak kamu suka makan buah apa?







my foot: daripada Kak Long sampailah ke Azfar, meamng suka sangat dengan buah limau dan oren dia orang ni. bagus-bagus. kecik-kecik jangan liat nak makan buah dengan sayur ye?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. kalau hilang tu, jangan cari tau. Mesti mamaleesya yang culik budak kuat makan oyen ni hehe

    ReplyDelete
  2. xsakit perut eh.hmm tp buah.takkan sakit kan.

    ReplyDelete
  3. ah ye, oni pun suka makan buah oren. limau-limau katanya. kita pun suka bagi buah2an pd oni.

    ReplyDelete
  4. ank saya pon suka buah oren...makan yg masam pon relek je..x kerut2 pon muka..hehe

    ReplyDelete
  5. Buah kesukaan ammar gak ni, tak bagi orang kupas, nak kupas & makan sdiri..masa kecik dulu dia suka makan epal.

    ReplyDelete
  6. sama macam alisha.. suka sgt mkn buah limau..

    comel je azfar ni..

    ReplyDelete
  7. ehh cekciinyaaa dia...heheeh

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign