Fresh from the owner...

09 February 2012

Baju sukan PASTI Kak Long.

Kak Long bagitahu dia dapat baju sukan petang selasa. masa balik daripada sekolah tak ada pulak dia cakap. dah petang baru dia kata cikgu dia bagi baju sukan. baju okay la walaupun besar sikit je. seluar la besar banyak. tapi jenis Kak Long ni suka seluar dia panjang cecah lantai.

kalau seluar dia pendek nanti mulut dia berbunyi: "Baju panjang, seluar pendek." walhal seluar dia tak pendek pun. biasa-biasa je. bila dia dah berbunyi, nanti makan tahun pulak untuk dia berhenti daripada bercakap benda yang sama. tension lagi ibunya ni. hahaha...

tu tangan si Azfar dok sibuk nak ambik baju.

bahagian depan.

bahagian belakang.

seluar track.


memang excited Kak Long bila dapat baju sukan ni. dia la yang sibuk-sibuk nak try. dah la tu kena panggil berkali-kali suruh bukak baju tu sebab nak basuh untuk dipakai keesokkan harinya. semalam la tu. siap tayang kat sepupu-sepupunya lagi dia ada baju sukan. kelakar la Kak Long ni. tapi tak apa. as long as dia happy, tu dah buat aku rasa senang hati sangat.






my foot: Kak Long akan membesar. baju ni pun takkan kekal lama. at least Kak Long tahu macam ni rupa baju sekolah dia masa umur dia 4 tahun. aku pun selalu teringat baju-baju yang pernah aku dapat. tapi zaman tu dah buruk je jadik la kain kesat kaki la. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. alahai comelnyer baju dier. suker tgk kartun g2 :)

    ReplyDelete
  2. wah siap ada katun besh ;D tadika kafa kt rmh ssl ni pling awal bln 4 baru dpt...lmbat bebeno

    ReplyDelete
  3. aik sekolah kat mana ni. Macam penah dengar je sekolah PASTI ni, rasanya kawan aleesya kat umah bs sekolah sini

    ReplyDelete
  4. hahhah kelakar la kak long ni.. suka komplen pulak yer..hihii

    ReplyDelete
  5. baru msk sekolah dah nak sukan...best tuuu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign