Fresh from the owner...

07 February 2012

Azfar.

Azfar dah nak masuk 9 bulan dah. sudah besar dan berat. ayah aku pun ada cakap dah tak berapa larat dah nak pegang dia sebab Azfar suka lompat-lompat. sangat aktif dan hencem. hehehe... puji anak sendiri la. lasak bukan main lagi mamat kecik ni. tapi jangan tegur sebab dia ni pemalu.

nak tepek pics si hensem ni dulu.

mengantuk sebab abah kacau awal pagi.

gaya tidur yang comel.

lawan tidur dengan abah la ni.


alhamdulillah. senang jaga Azfar ni. dia tak banyak kerenah sangat kecuali time dia sakit perut, demam or selesema. selebihnya, dia baik-baik je. suka makan ni. makan je kerjanya. tak kisah la. janji dia sihat-sihat je. itu dah cukup menyenangkan hati ibu ni.






my foot: Azfar ni selalu je jadi rebutan. tension je sebab sampai bergaduh-gaduh kadang-kadang tu. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. salam kenal dari akak
    alah cumeilnya asfar tidur meniarap macam nie , budak kecil kalau tidur macam nie lamalahhh tidur nyee ;)

    ReplyDelete
  2. ooo ramai peminat la ni, looks like girly la kak, muka manis. tak lama lagi, aie pula menyusul tiba, skrg pun dah makan,dukung mmg tak la. tak reti niarap lagi.

    ReplyDelete
  3. suka betoi tgk anak2 tidur... nmpk sgt telus muka dorg ni...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign