Fresh from the owner...

10 February 2012

Azfar sudah pandai.

bila sudah pandai, habis satu kawasan mahu dijelajahinya. dua hari lepas merah dahinya sebab terlanggar pintu pagar besi. laju sangat bergerak ke sana. kalau dapat kaki mahu mesti lagi hebatkan?

ops jelajah.

nak menghala ke pintu.


kawasan kena clearkan sebab waktu pembesaran macam ni la baby suka mengutip sebarang benda yang dia jumpa dan masukkan dalam mulut. bahagian depan ayah aku ni selalunya port budak-budak main. dan selalunya jugak memang macam tongkang pecah la bahagian ni.

kalau ada tetamu datang memang huru-hara sebab 'bos-bos besar' (aku dengan kakakku la) cuma naik sesekali je. tv ada kat ruang dapur bahagian dua. jadik siapa la nak duduk kat area depan ni kan? aku pun malas sebab nanti kalau nak masak kena berjalan jauh ke dapur. hehehe... 

tak apalah Azfar. jelajah la selagi mahu. sekarang kan waktu pembesaran kamu.







my foot: semalam letak Azfar dalam baby walker dan aku satrt nak masak, habis di'kemas'nya pinggan-pinggan kat dapur. adeh...!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. azfar dah besar kan, wah lasaklah kamu nnti ye azfar

    ReplyDelete
  2. seronoklah dia, makin rajin mengemas pasni :)

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Tanda baby sihat membesar tu :)

    Saya follow di sini~

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign