Fresh from the owner...

13 February 2012

Ahli keluarga baru.


ini ahli baru keluarga kami. keluarga ayah aku la. lahirnya awal pagi semalam dengan berat 3.16kg. paling berat di kalangan adik-beradiknya. baby girl yang comel. baby memang comel. my sis memang senang bersalin la.

baby yang ini pun senang je keluarnya. masa dia sampai kat hospital dan doc checked bukaan jalan dah boleh rasa rambut baby. tempat dia untuk bersalin pun nurses tak siapkan lagi. dok buat main-main. ingat boleh tahan-tahan ke? kalau dah nak keluar tu, keluar jugak la. hahaha...

baby ni tak ada orang sambut masa dia keluar. sama macam Kak Long. keluar tak bersambut. tak sempat nak sambut sebab nurse buat benda lain dulu. dia cakap tahan tapi tu la... boleh tahan-tahan ke benda-benda macam ni? apa la...

Kak Long dah ada geng yang lahir sama bulan dengan dia. my side, inilah peneman Kak Long tapi sebelah abahnya ada dua orang yang celebrate sama bulan dengan dia pun. Acik dengan Bob.






my foot: anak-anak aku la dok sibuk tunggu my sis ni balik. sibuk nak tengok baby baru. dan bila aku bawak Azfar ke rumah my sis ni, aku perasan betapa besarnya Azfar berbanding baby kecik. ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. senangnya bersalin... emmm xda org sambut, so, camne ek... ms bersalin tu... sapa yg pegang baby ni time kuar dr rahim tu?..

    ReplyDelete
  2. makin besar family...meriah raya!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. dah selamat bersalin yer... tahniah yer..

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaaa dpt ahli baru... :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign