Fresh from the owner...

22 January 2012

Sudah bertukar ke domain sendiri.

selepas setahun tak guna domain sendiri, sekarang aku dah guna semula domain tapi kali ni atas nama sendiri la pulak. kalau sebelum ni domain tu nama gabungan my two daughters. tapi bila dah ada Azfar ni macam ye je padahal domain tu dah dibeli orang lain tak adil guna domain nama tu kan? huhuhu... 

sekarang dah menggunakan kembali domain sendiri ye: http://salya07.com. cuma mungkin ada gangguan sikit la permulaan penggunaan domain sendiri ni. itu perkara biasa. sebelum ni pun macam tu jugak. aku beli domain melalui NetKL.com. service cepat dan pantas. semua dia orang uruskan sebab aku ni 'terlebih rajin'. malas lagi nak godek-godek sendiri. hehehe...

insyaAllah, ini bakal jadi domain terakhir. malas nak tukar-tukar lagi. so, lepas ni kena set pada kalendar bila patut renew. kalau tak jadik macam domain yang lepas tu.






my foot: kawan-kawan boleh tukar link url aku tu ek?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. oo sblm ni awk mmg dah pakai domain ek.. k la tu.. tahniah.. :-)

    btw, sy akn msukkan awk dlm bloglist saya.. :-)

    thanks selalu singgah blog saya :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign