Fresh from the owner...

25 January 2012

Serina Redzuan selamat lahirkan Isabella Saffiya.



baca di wall fan page Chef Wan yang mengumumkan perihal anaknya Serina dah selamat melahirkan seorang baby girl seberat 3.3kg hasil perkongsian hidup dengan Gavin O' Luanaigh. sekarang ni Serina dah ada sepasang cahayamata la. 

anak kedua Serina ni diberi nama Isabella Safiyya. comel dan putih gebu je anaknya tu. menurut Chef Wan jugak, Isabella ni lagi besar daripada anak sulung Serina, Tristan. dan lagi putih jugak.

memang comel kan si Isabella ni?!






my foot: keadaan kesihatan aku tak berapa bagus la. anak-anak pun sama. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. memang comel kan cucu ke 2 chef wan ni, anis nak tya, domain ni kene byr ke, monthly ke yearly? apa kelebihan guna domain ye? hehehhe saje tanya untuk general knowledge

    ReplyDelete
  2. tahniah utk serina... alhamdulillah.. rezeki dia.. dh dpt ank sepasang :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign