Fresh from the owner...

28 January 2012

Pokok Kelapa aka Coconut Tree.







my foot: ada apa dengan pokok kelapa ni? saja je tepek pic. kalau dah balik Johor and if I miss this place at least boleh tengok pokok kelapa ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kat kg je boleh nampak pokok kelapa tinggi2 ni..terasa windu plak nak balik kg..huhu

    ReplyDelete
  2. tiba2 teringat air klapa muda plak..hihii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign