Fresh from the owner...

29 January 2012

Kopiko Cappuccino yang sedap.



sedap gulagula ni. berbanding kopiko biasa, aku lagi suka yang ni sebab ada bahagian susu kat atas dan kopi di bawahnya. Kak Long dengan Kak Ngah pun suka yang ni jugak. dia orang panggil kopiko ayah sebab my BIL kalau nk pergi cuci buah pinggang, mesti bawak gula-gula ni sebagai bekal. 

semalam encik suami pergi carik gula-gula ni kat Giant dengan Tesco. tapi dapat murah kat Kip Mart. beli untuk dibawa ke kilang. anak-anak buah dia suka gula-gula ni berbanding gula-gula lain. kopiko cappuccino ni lagi orang suka tapi susah sikit nak dapatkannya. huhuhu...







my foot: kena beli stok sebalang. dok mengadap blog boleh la makan-makan. cuma jangan terlebih makan sudah. ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign