Fresh from the owner...

29 January 2012

Kenapa Aku Jadi Blogger?


klik banner

kenapa aku jadi blogger? sebabnya... eh, suka hati aku la nak jadi apa pun kan?! sebenarnya, tahun 2007 aku tertarik dengan blog kawan aku ni. simple tapi macam beri aku satu idea. masa tu aku kerja mengadap PC je. mengedit dan buat caption untuk gambar-gambar. stress jugak sebab aku bukan boleh duduk statik macam tu je daripada pukul 8 sampai 5.30. memang rasa nak baring-baring dah kat ofis. bila ada blog boleh la curah-curah rasa hati sikit.

walaupun blog lama tu aku dah delete. tapi sebab utama tu tak pernah berubah. aku berblog untuk aku simpan apa je yang aku rasa, terlintas dalam kepala dan jugak perkembangan anak-anak daripada semasa ke semasa. sebabnya, blog ni dah macam diari yang rakam segala apa yang aku mahukan. tu je la sebab kenapa aku jadi blogger. ada istilah syok sendiri? blog ni aku yang punya. ada aku kesah? muahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. hihii..

    a'aa blog ni lbh kurang mcm diary kan.. saya tulis blog utk tulis semua cerita pasal alisha.. so, nanti bila dh besar, dia akn tahu perangai dia ms kecik2..hihii

    ReplyDelete
  2. eh...good luck eh...hehe

    ReplyDelete
  3. Ini blog ke 3 gee...selalu pk nk berhenti berblog...tp bila dh biasa ada blog tetiba nk berhenti rs tak lengkap hidup...dulu2 masa nk buat blog..selalu terpk..nak tulis pebendalah dlm blog nnti..

    ReplyDelete
  4. sebab utama dni isi masa lapang :)

    ReplyDelete
  5. nak luah apa saja pun boleh kan,

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign