Fresh from the owner...

09 January 2012

Kemenangan Lee Chong Wei dan Ezani Masterchef.



Datuk Lee Chong Wei mengalahkan seteru utamanya Lin Dan dari China dalam permainan rubber set (12-21, 21-18 dan 21-13) di kejohanan Badminton Siri Super Terbuka Korea di Seoul, Korea Selatan.. ini kemenangan pertama Lee Chong Wei dalam kempen badminton 2012 beliau. tahniah sebab berjaya mengalahkan seterunya yang begitu kuat. ingat senang ke nak kalahkan Lin Dan? huhuhu...

dan semalam jugak malam penentu siapa layak bergelar juara Masterchef Malaysia yang pertama. aku dah agak daripada awal dia akan menang. walaupun aku tak pernah rasa masakan dia, tapi rasanya memang sedap. kalau tak, takkan dia dapat masuk Masterchef kan? hmmm...



Ezani juara Masterchef Malaysia yang pertama. bakal doktor gigi yang cantik. mungkin jugak dia takkan jadik doktor. siapa tahu, mungkin jugak dia akan buka bakeri. okay, saja je memandai. ngeee... tahniah buat Ezani.








my foot: kalau kita pandai masak sekalipun, cukup berani ke kita nak masuk Masterchef? hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. tahniah kepada mereka berdua!!! hoiyee!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah ezani, smlm tak dpt tgk sbb pegi kenduri.

    Nak tunggu ulangan kalau ada

    ReplyDelete
  3. tahniah kat diorg berdua...

    e2lah nak lakukan sesuatu yang mencabar kena perlukan keberanian yang tinggi tuk menhadapi risiko...

    betul tak ??(^_^)

    ReplyDelete
  4. tahniah dari kami juger. cayalah :)

    ReplyDelete
  5. kalao pandai masak rsnyaa tak mampu nk masuk pertandingan apa2...sbb takleh handle the pressure....hik3

    ReplyDelete
  6. malam tadi tgk masterchef..tahniah pada doktor ezani atau chef ezani..

    ReplyDelete
  7. pandai juga lindan kalah hoo ling..??hihiks..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign