Fresh from the owner...

10 January 2012

Kekangan masa.



rasa macam nak terabai je blog ni kejap. hahaha... otak dok ingat Kak Long macam mana la dekat sekolah. since Jumaat lepas dia cakap tak nak sekolah. sebabnya, ada dua tiga orang budak yang still menangis kat kelas dia. dia terpandang kat sorang budak lelaki ni. dan budak lelaki ni pulak bila Kak Long pandang lama-lama, dia suruh pandang tempat lain.

balik rumah dia cakap kat aku dia tak nak sekolah sebab ada abang tu marah dia. Kak Long ni pulak jenis mengingat. pernah masa aku  bawak dia ke Econsave. ada sorang budak perempuan kecik dalam troli pakai baju merah pukul dia. dah sebulan balik Pahang pun dia still ingat budak tu dan warna baju yang budak tu pakai pernah pukul dia. inikan pulak kat sekolah dan sekelas dengan dia.

dan Azfar dan Kak Ngah yang kena flu pun kena tengok jugak. nak bagi kat my sis pegang tak boleh sangat sebab my BIL kan kena chicken pox. Azfar dengan Kak Ngah tak pernah kena lagi. so, nak mengadap blog je rasa macam penat je. hahaha...






my foot: bercampur-campur jugak ni. antara malas dan kekangan akibat anak-anak yang kureng sihat. tambahan cuaca sekarang ni hujan berangin. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. blog dni pun terabai gak sekali sekala skang ni. nak bw pun merangkak2. rasa kekok lak skang tatau nape sobsssss

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign