Fresh from the owner...

20 January 2012

Kak Long dan hari Jumaat.

ini cerita Kak Long Jumaat lepas. daripada hari Isnin sampai Khamis dia balik pukul 12.30 pm. hari Jumaat je dia balik awal pukul 11. alhamdulillah, dai dah semakin okay kat sekolah. cuma still tak nak beratur dan nak aku spend 2-3 minit dengan dia sebelum cikgunya masuk kelas. aku rasa lagi dua tiga minggu okay la dia.

meh tengok pics dia masa orang lain beratur dan dia duduk dalam kelas dengan ditemani mak bondanya ni. nak pujuk macam mana lagilah agaknya supaya dia nak berbaris dengan kawan-kawan dia yang lain tu?!


starting biasa la. cakap tak nak sekolah la apa lagi.

bila pujuk dia akan cakap: "Nak cakap dengan ibu dulu." okay!

butang baju terbukak. pergelangan tangan tu besar sikit.

kemudian yang sebelah lagi terbukak.

usaha sendiri untuk kancingkan butang baju tapi tak dapat.

dah tenang dan dah boleh tinggalkan.









my foot: masa awal-awal hantar ke sekolah memang teringat je kat dia. sebab dah biasa dia ada kat rumah. sekarang ni mak bondanya ni dah okay sikit. terlebih la pulak ibunya ni. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. ala tomey² napa buat muka sedih ni.. xmoo beratur, teringat kat adk lelaki saya dulu pesen mcm ni jugak masa mula sekolah.. tp sekarang dah besar dah habis sekolah pun hihihihihi......

    ReplyDelete
  2. serius comelnya kak long ni anis!!! calon2 menantu pilihan ni hihihihi

    ReplyDelete
  3. masih segan dengan kawan-kwn baru agaknya

    ReplyDelete
  4. hihii biasa kita ibu2 ni mmg akan lbh2dr ank kan.. kdg2 ank xda pe2 pun kita ni lak yg terlebih sayu.. naluri ibu kan :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign