Fresh from the owner...

04 January 2012

Dah Rabu rupanya!!!

semalam sibuk sikit dengan anak-anak. dok settlekan khazanah alam yang dah ditinggalkan hampir dua minggu lebih tu. ada jugak lagi yang tak siap. dan ada jugak barang-barang kat rumah my dad ni yang encik suami dah angkut bawak balik Johor.

hari ni first day sekolah. untuk Kak Long jugak. aku akan hantar dia dan tinggalkan dia lepas tengok macam mana keadaannya kat PASTI tu nanti. tak ada la nak menunggu sampai dia balik sekolah. sampai bila pun dia tak belajar kalau macam tu.

memang berharap sangat-sangat la yang dia teruja. kalau tak, susah jugak. nak settlekan baju dan barang-barang sekolah Kak Long kejap. hehehe...







my foot: ibu pulak yang berdebar lebih. macam mana ni?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. suami dni mula kerja hari ni :)


    p/s: tak letak gambar sebab tak suka tengok bunting ada gambar ehehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign