Fresh from the owner...

24 January 2012

"Contest Back To Black : Cover Ur Modesty"



nak join contest dari Khumaera Ismail.
hadiah menarik, contest pun menarik jugak.
me dulu selalu je pakai black.
cuma sekarang ni je la ada warna-warni sikit dalam kehidupan.
hahaha...

ni fotonya:


baju yang me pakai ni jubah pemberian my MIL. dia ke Mekah last year buat umrah. balik daripada sana dapat la sehelai untuk menantunya ni. dan my SIL memang berkenan dengan jubah ni tapi sayangnya dah dapat kat saya. hahaha... kesian dia. dan tudung ni pulak pemberian daripada encik suami. masa ke Johor tahun lepas, terlupa bawak tudung lebih. jadik dia bawak ke butik tudung untuk ganti tudung yang terlupa bawak tu. tudung beli kat butik tudung di Johor. jubah beli kat Mekah. tapi jubah ni still tak boleh nak pakai sebab me ada anak kecik. dia nak menyusu susah. kena tunggu dia besar baru la boleh pakai. huhuhu... tak apalah. tapi jubah ni cantik dan selesa dan sejuk je pakai. eh, promote jubah pulak dah!

moh le kita meriahkan contest daripada



rugi tak join.
hadiahnya? boleh tengok kat blog Maera.
siap ada mystery gift lagi. siapa yang bertuah?
orang yang join dan menang la. hahaha...

okay, tarikh masih panjang. tapi jangan sampai terlajak sebab tarikh tutupnya jatuh pada 1 Februari 2012.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. labuhnya tudung sis..alhamdulillah. =) kalau sume org tutup aurat mcm nie kan sejuk mata memandang. tunggu resultnye minggu nie. =)

    ReplyDelete
  2. hai ! dtg melawat kawan2 yg join contest ni. slm perkenalan. gu luck !! jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign