Fresh from the owner...

25 January 2012

Buku teks dan cuti sekolah seminggu.

kat sini semua orang still dalam mood cuti. especially budak-budak sekolah la sebab sekolah bercuti seminggu. lama kan? budak sekolah rendah dan menengah akan ganti hari khamis dan jumaat pada hari sabtu. sekolah Kak Long, tak kot. sebabdalam surat yang ustazahnya bagi, tak ada pulak bagitahu cuti dua hari tu cuti berganti. lagi pulak budak seusia dia nak ganti sekolah pun buat apa kan? hehehe...

hari jumaat lepas, masa aku ambik dia daripada sekolahnya tu... aku nampak dia pegang beg plastik. dalam hati kata takkan la dah ada kerja sekolah kot. rupa-rupanya ustazah bagi buku teks untuk parents sampul dan pulangkan semula on monday. buku tu tak dibawak balik. tinggal kat sekolah je. kalau bawak balik, lain pulak kejadiannya.

ini la buku teks Kak Long yang dah aku sampul dua daripadanya.

empat buah buku teks.

kualiti kertas terbaik.

yang ini siri 1.

siri ke-2.

siri ke-3.








my foot: Kak Long sangat teruja bila dapat buku teks. hari-hari nak belek buku teksnya tu. aku pesan pada dia, kat sekolah rajin-rajin la belajar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. sama la mcm sy. sebelum tido belek dulu buku2 sekolah anak :)

    ReplyDelete
  2. anak ema belum dapat lagi..

    ReplyDelete
  3. cuti skolah eh? ptt ar jln clear :)

    ReplyDelete
  4. cover buku teks ni pun dah menarik.. mmg budak2 suka lah buku camni kan...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign