Fresh from the owner...

26 January 2012

Bila ada anak, macam inilah gaya tidurnya.








my foot: hahaha... ada betulnya kan? bila anak-anak dah conquer tempat tidur, parents pening kepala nak tidur kat mana. tapi usually, kita ikut position anak kan? berkuasa sungguh gaya tidur dia orang ni.



taken from FB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Hik3!!! Betul tu sis.. Skrg tempat tido Aqil diantara kami berdua.. Dia x bg ina tdo tgh.. Tu tmpt dia.. Ayarkkk!!

    ReplyDelete
  2. he heee kelakarnya...tapi tulah hakikatnya...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. masih same katil ok lagi.. klu sorang kat bwh pakai toto sorang kat katil lagi harukan.. ;p

    ReplyDelete
  4. hehehe chomel je gambar2 ni....tp dulu2...yen tido bawah...jenuh sendal tepi katil dgn bantal sbb takmo dia termasuk bawah katil...heheee

    ReplyDelete
  5. hahahaa... a'aa betoi tu..hihii

    ReplyDelete
  6. he..he betul tu....bila nak tido sebelah konker habisss katil tu..stressss !!!

    ReplyDelete
  7. ahah..lawak pic ni link..
    opkos dorang kat tgh,takde makne nya nal kat tepi..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign