Fresh from the owner...

05 January 2012

Banyak sangat cerita pasal Nur Amalina ni!


video ni pun dah tersebar kat fb. so, saja nak tepek kat sini sebab sekarang ni kan famous pasal Nur Amalina ni. sampai masuk akhabr Harian Metro okay. siapa Nur Amalina ni? boleh google dan cari siapa dia. bekas pelajar cemerlang yang study kat oversea sekarang.

bab bertudung tu aku tak pasti la. mungkin dia memang free hair daripada dulu. apa pun cerita pasal dia, hopefully jangan la cerita kontroversi melebihi daripada cerita pasal kejayaannya. dulu satu Malaysia dok canang pasal kecermelangan dia. sekarang ni dok canang pasal pics dia.

apa pun Nur Amalina, nak buat apa-apa kena ingat. dunia berteknologi sekarang ni sangat mudah nak menjauhkan orang. naik sama mudah, jatuh lagi parah. nak ada pics untuk simpanan peribadi pun jangan diupload di mana-mana atau disimpan di tempat yang tak sepatutnya. kalau tak... memang cari nahas.






my foot: membebel tentang Nur Amalina pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Sedap namanya.. Nur Amalina.. ;)

    ReplyDelete
  2. kejutan budaya bl jauh dr keluarga...

    ReplyDelete
  3. aduyai, aib org tuh... hmmmmm

    ReplyDelete
  4. Iyalah..kan dia tue tumpuan masyarakat..so, bila dah ada pic cam2
    ramailah yang sok sek kan...

    ReplyDelete
  5. yupp belum tau itam putih jangan nak komen lebih sudu dr kuah.. akhbar semalam kot, ibu adik ni menafikan anak dia 'macam tu'.. so fikir positif dah le,.. ibu kan lebih faham tentang anaknya...

    ReplyDelete
  6. siapalah kita nk ckp apa2...
    mak dia pun tak marah dia nk berpakaian...berkelakuan mcm tu..
    cuma betullah zaman teknologi skrg..
    nk buat apa2 tu hati2 skitlah..
    sekejap je dah sampai kat pengetahuan kita pun....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign