Fresh from the owner...

31 January 2012

Azfar buat apa tu?


apa la yang dikejarnya tu sampai turun daripada tilam. Azfar bila dah besar ni pantang nampak apa yang dia suka. ada je benda yang buat dia tertarik, dia akan usahakan untuk ambil. nasib baik jugaklah tilam ni rendah je. kalau tinggi sure jatuh tergolek. ini kat rumah di Johor. kalau kat rumah ayah aku, tilamnya tinggi lagi daripada ni. dah du tiga kali jugak jatuh daripada tilam.

asalnya ada katil dalam bilik ni. tapi sejak Kak Ngah jatuh dua kali masa baby, terus bagi kat my sis. nakal sangat budak-budak ni tidur. nasib baik jugak lantainya papan. kalau simen dengan katil dan tilam yang tinggi tu? huhuhu...

Azfar sebenarnya nakkan ini:


wayar laptop. daripada mula onkan lappy, dia meamng dok usha ke wayar ni je. bukan nak buat apa pun. nak tarik-tarik dan masukkan dalam mulut. entah apa-apa la adik kecik sorang ni.







my foot: ini kenangan untuk abah ye sebab banyak yang abah terlepas time Azfar membesar ni. masa Kak Long dengan Kak Ngah abah ada je.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. hehehe mmg suke eh amik pape je yg dye nmpk.then geget.hehe

    ReplyDelete
  2. sama mcm alisha la.. suka je masuk brg dlm mulut...

    ReplyDelete
  3. memang kalau anak baya2 tu tak boleh nak berkail bagai kan..sayapun takut dah ada pengalaman anak jatuh dr katil..terus buka katil

    ReplyDelete
  4. dahsyat la azfar..sikit hari lagi wayar laptop tuh dia makan.

    azfar comey..leh geng ngan zarif

    ReplyDelete
  5. semua benda nak masuk mulut yer

    ReplyDelete
  6. Begitulah babykan.. semua nak masuk mulut.. comel je dia.. :D

    ReplyDelete
  7. hehe...geram ek kat wayar menjalar tu... =p

    ReplyDelete
  8. haa...aduihai semua nak rasa eh..XD

    ReplyDelete
  9. dah sama ngan kakak oni ni. suka benar ngn wayar2. baik2 eh azfar... jgn tersalah mkn. bhy.

    ReplyDelete
  10. hehehe azfar turun dr tilam ker tu..comel jer dia haha

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign