Fresh from the owner...

16 January 2012

Alhamdulillah. Semuanya okay saja.

update cerita encik suami. alhamdulillah... doc di HSA, Johor Bahru kata matanya okay je. cuma bengkak sebab kena chemical. tapi tak kena pada kornea. cuma letak ubat je la. dan bulan 2 ni kena datang untuk check lagi selagi.

sempat jugak tanyakan seorang kawan yang kerja kat SOCSO, kalau mata dah pernah eksiden dan pernah dapat pampasan, if jadi lagi something pada mata yang sama masa kerja boleh claim ke tak? ini encik suami yang mintak tanyakan sebab dalam pada dia kata okay tu, dia takut jugak ada benda jadi kan? my friend kata boleh as long as benda tu jadik kat tempat kerja.

tapi syukur sangat-sangat sebab tak jadik apa-apa pada dia. alhamdulillah.






my foot: dapat called dan dengar encik suami cakap okay baru la rasa lega dalam hati.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. risau laa tambah2 lak kena kat bahagian mata kan

    ReplyDelete
  2. bila hubby ke anak ke parent ke sakit... kita mesti sgt susah hati kan... buat kerja asyik tingat je...

    btw, alhamdulillah.. hubby awk dah mkin ok..

    ReplyDelete
  3. Teruk sgt ke??bhy tol kena mata..
    Hishhh..smoga baik2 sntiasa ye..

    ReplyDelete
  4. adoi..takutnya kalau jadi pape kat mata...sib baik ok je

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..dah tak risau sangat kan

    ReplyDelete
  6. betol yuh. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah!!! Semuanya baik2 saja.. ;D

    ReplyDelete
  8. syukur...

    malang tak brbau kan...

    tpi takut gak insiden yg terkena part sensitif ni...

    ReplyDelete
  9. semoga tiada apa2 yg memudaratkan ya..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..gee pun tumpang legaaaa

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign