Fresh from the owner...

21 January 2012

Al-Fatihah untuk arwah Izwan Pilus.


buka FB ternampak status ramai orang kat wall bercerita tentang pemergian Izwan Pilus. beliau pergi mengadap Ilahi katanya pukul 6.20 petang kalau tak silap aku la di Hospital Ampang. dan sebab pemergiannya pulak disebabkan oleh jangkitan kuman dalam paru-paru


dan ini pula gambar terakhir arwah sebelum meninggalkan industri muzik tanahair. dan pemergiannya beliau telah disahkan sendiri oleh adiknya Airil AF2. salam takziah buat keluarga beliau. dan sedekahkan al-Fatihah buat arwah.









my foot: kat sini pun ada dua kematian dua hari berturut-turut. melibatkan waris-waris aku jugak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Al-fatihah.....semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama2 org yg beriman.....

    ReplyDelete
  2. Al fatihah... bila dah smpai ajal.. xkira tua muda kan..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign