Fresh from the owner...

02 January 2012

Ada Duet GA dan pendaftaran Kak Long.

tengah nak buat banner untuk GA Duet. perancangan ni dah lama. tapi selalu tertangguh sebab cari idea dan jugak hadiah. since hadiah dah ada dan idea pun dah dapat, nak buat banner la pulak sebab GA ni melibatkan dua orang kan. 

nanti boleh la join. still tunggu pemenang GA Rush Hour untuk send details sebab masih ada lagi yang tak sedar ni. tempoh seminggu daripada tarikh diumumkan sebelum umumkan orang baru ye sebagai pemenang. takkan nak tunggu lama-lama kan?

pagi ni ada registration untuk Kak Long. alahai... kejap je masa berlalu. dah nak masuk sekolah dah. actually dia tak nak balik. nak duduk Johor dengan abahnya. tapi kami pujuk la. kami cakap tak lama pun sekolah sini. kalau tak ada aral, bulan 6 abah ambik la.kita balik Johor and duduk sana permanently. dah tiba masanya untuk kami lalui semuanya sendiri.

selama ni encik suami bagi ruang untuk aku duduk lama dengan family. sebab masa belajar dulu duduk jauh. jadik bila dah duduk sendiri dah tak ralat sangat sebab selama duduk dengan family ni ada jugak bantuan yang aku berikan. alhamdulillah... bersyukur seadanya.







my foot: encik suami yang tak pernah lupa tu lupa sesuatu hari ni. apa ye? nanti cerita.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Samala Anak Aju dftr darjah 1 arini :)

    ReplyDelete
  2. SElamat bersekolah kak long.. semoga cemerlang di dunia dan akhirat.. :D

    ReplyDelete
  3. akak, akak dah terima sy punye email pengesahan kan ? ;D

    -QLAH

    ReplyDelete
  4. wah, nak buat lagi?

    bestnyeeeee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign