Fresh from the owner...

17 January 2012

Ada apa dengan Januari?


happy birthday mother-in-law!!! dah hampir lima tahun aku jadik ahli keluarga encik suami. dah macammacam aku 'kena' dengan mak mertua aku ni. hahaha... okay, she's the best. walaupun bila kena tegur tu berasap la jugak tapi mak mertua dah macam mak sendiri kan? especially kalau dah tak ada mak macam aku ni. cuma bila dah terbiasa tak ada mak, nak rapat dengan mak mertua pun segan-segan. hahaha...

banyak birthday dalam bulan Januari ni sebenarnya. family aku, family encik suami. tahun baru, 1 Januari... birthday my BIL yang sakit tu. second January, birthday aku. third January birthday my sis dengan adik ipar aku yang bongsu, forth January birthday my biras, fifth January birthday my Honey Bunny, sixth January birthday my niece, seventh January, my other niece, eight January my sis yang punya. kemudian on the 21st of January another niece and last but not least 24th January.

bersusun je tarikh birthdaynya kan? meriah betul. ngeee...







my foot: ada sesiapa nak bagi saya birthday present? hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Happy Birthday 2 MIL sis..
    Sis, birthday ina lak 28tg January.. Hik3!!!

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday sis :) ...

    ReplyDelete
  3. wah.. meriah bulan januari ni..hihii..

    btw, happy belated bzday.. hihii

    ReplyDelete
  4. entry ni buat rindu kt mil gee plak...lama dh tak balik batang kali...huhuhu

    ReplyDelete
  5. hello there www.salya07.com blogger found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign