Fresh from the owner...

17 December 2011

Update peserta GA Rush Hour.




nak update peserta GA. tak sempat nak update sebab anak-anak kurang sihat. masa lebih banyak pada anak-anak. update blog pun sikit-sikit je. pada semua peserta GA, good luck eh. dah tengok sebahagian besar gambar dan ada yang sudah aku select. itu pun belum ada pics yang aku tengok.

pasti ada lebih daripada 10 pics yang aku berkenan. dan daripada 10 tu akan ada yang aku adili dengan seadil-adilnya mengikut kesukaan aku. hehehe... ye la kan, aku yang tentukan which picture yang bakal menang. ewah... macam la hadiahnya emas sekarung.

mahu update peserta dulu ya. tata... titi... tutu...






my foot: pengumuman keputusan maybe diumumkan next week. tunggguuuuu....!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign