Fresh from the owner...

11 December 2011

SMS budak-budak sekarang.



BOY: OIt ! HeY NuCk TeNaL NuN AwaCK BolerH ?

Me: Huh? Ohhh ...

BOY: SoH , AwAck DuCk MaNeRW , UmOXx AwaCK BaPerW?

Me: kjg , 17.

BOY: ArE SaL NuN AwACK NhEe SorMBowng SanaRD?

Me: Huh! =='

BOY: KawO InGaRt KaWo BaGush SanArd KHeeR , BerLaRGark , SormBornG , Bajet Nuck MaRMPoZ GOdIeeYaa PhUii !!

Me: Oke .*After a few Minute Later =='

BOY: AwAck ToWiEe ArhH , SaiYer MeMaEN JHeeE TaRk BeTOrl TowieE YerHh

Me: K .

BOY: AwaCK YerrH POwNG JUnGUn ArHh SoRMBOwnG NuN TiTTEw ..

Me: ( Aperw Bubbee ayartt Koh NiH Arhkoe Tak pUrhamm Larhhh BunckSart! )

BOY: Ape yang awak anta saya tak paham!

Me: Tau pun. Abistu KAU INGAT AKU PAHAM KEH bende yang KAU ANTA SETAN!







my foot: memang betul. tengok sms my niece pun kadang-kadang pening nak baca. berbelit lidah nak sebut. huhuhu... ayat pendek-pendek pun dok tambah jadik panjang. huh!!!

p/s: ayat last tu memang kejam sikit.

sumber: forum carigold & pic godek2 kat Google Image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. aku pun x paham ni ling,sunguh2 aku mengeja,belit2 lah lidah sudahnya..ahaha

    ReplyDelete
  2. Hihi tak paham dibuatnya, mcm2 pkataan 'baru'

    ReplyDelete
  3. adoiiiiiiii susahnya nak faham, maklum le kita dulu xder sms bagai

    ReplyDelete
  4. ya hampunnnnnnnnnnnn. gelak guling2 baca benda ni. siap kuar2 ayo mato skali.

    ReplyDelete
  5. parah nak membacanya mmg x suke klu dapat sms mcm ni... kadang² short habis....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign