Fresh from the owner...

27 December 2011

Semangat baru di pagi hari.



achievement hari ni, berjaya jugak la masakkan encik suami mee goreng sempoi. ingatkan dia nak makan kat rumah je. tapi tadi dia mintak letak dalam bekas nak bawak bekal. nak makan tengahari nanti katanya. niat untuk masakkan dia makanan pagi-pagi memang ada.

tapi biasa la. kalau dah mak bondanya ni bangun, anak-anak pun mesti nak bangun jugak. cari apa entah bangun awal pagi. dan alhamdulillah... berjaya juga masak sebelum anak-anak bangun. lepas je masak dengar abahnya cakap dengan Azfar. Kak Ngah dah bangun awal-awal lagi sebab daripada semalam dia meragam sikit time tidur.

seronok jugak memasak awal pagi ni. mood ceria je. dah tu... lepas abah pergi kerja, Kak Ngah mointak nak makan mee jugak. alahai, anak!!! paginya makan sarapan. tapi sekarang dia dah tidur semula ye.







my foot: kamu-kamu sarapan apa pagi ni?

pic godek2 kat Google Image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. sempoi2 pun nampak cam sedappp jek!

    ReplyDelete
  2. blm sarapan sbb en suami dah pergi keje dan anak blm bgn. sorang2 nak makan xbest. hhihihihihihihihi

    p/s: bg makan utk minda dgn mbaca blog

    ReplyDelete
  3. bila x kerja mmg kita buat sarapan, pnh dulu buat sarapan, siapkn mkn tgh hari, abi bangun. x pyh la msk byk2-katanya. skrg ni, buat sarapan utk kita dgn oni je. bila kerja mmg breakfast kat opis.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign